I går var det første gang Nottingham holdt AVS. AVS er en samling av alle Veterinærstudentene i UK. Der alle skal samles for en helg, ha det artig og spille litt sport. På fredagen skulle hver skole kle seg ut som noe, Notts kledde seg ut som tigere RCVA kledde seg ut som enhjørning osv. Sykt artig. Vi hadde vårt eget pre-party på skolen for så å ta bussen ut til Isis (Mirage), en veldig stor nattklubb. Hadde det syykt gøy.

Det som er problemet med at alle veterinærstudentene i UK skal møtes er husly. De ble nektet adgang til campus, så de måtte bo hos de studentene som bodde i Kegworth. Det vil si, for hver person som bodde i huset, måtte 5 personer overnatte. Eksempel; hos Tim bor det til sammen 4 personer, så det var totalt 20 ekstra. Men jeg tror vi var flere, rundt 27 stykker som som der! haha, skikkelig crowded.. Men gøy.

Lørdagen var det pub crawl, 10 barer i Notts som skulle besøkes. For så å ende på Isis igjen. Igjen var dette en veldig vellykket dag!

Helgen var veldig gøy, og neste år er det et annet sted, hører rykter om Glasgow. Kameraet mitt ble ødelagt på fredagen da, noe som er en bummer…

Reklamer