På tide med en update ja. Her går det virkelig i ett hele tiden. Skal prøve å oppsummere ukene jeg har vært her nå.

Jeg bor sammen med 7 andre personer, vi er 4 jenter og 4 gutter. Alle er kjempekoselige, så var veldig heldig med de jeg deler kjøkken og det med. (eneste er at alle ikke er like flinke til å rydde etter seg…) Siden vi begynte for 4 (?) uker siden har vi gjort så mye både på skolen og sosialt. Føles ut som jeg har vært her en evighet.

Første uken på skolen var vi på Twycross Zoo – en av de clinical assosiates hvor vi skal jobbe i 5 året! woho, gleder meg så mye! Vi har lært om røntgen, ultralyd, mye om generelle undersøkelser på hunder. Vi har gjort så mye at jeg ikke kan oppsummere alt – alt jeg kan si et at jeg digger det. Selv om det er latterlig mye å gjøre. Skole 9-17 hver dag, i tillegg til at man må gå gjennom forelesningene på ettermiddagene, så det er ikke såå mye tid til overs. Kurset er også godt intrigrert med de andre årene, den første uke var vi sammen med 2.klassingene og nå denna uka hadde vi praksis med 4. klassen. Det er veldig fint at de har gjort det slik, for da treffer man flere personer og får et bredere nettverk.

Freshers week var også veldig vellykket selv om jeg ikke dro på noen av kveldene i Nottingham. Jeg dro kun på de som var her på baren til SB, noe som var veldig gøy. Western night og Rumble in the Jungle var noen av de beste kveldene her!

Meg og Synne her – en av de norske jentene i klassen. Vi er 4 norske.

Var også på Finale Party på Nottingham FM Arena som avslutting av Freshers Week, kan ikke skryte av at det var så fantastisk bra, men kule bilder fikk vi tatt 😉

 

 Nå er jeg super trøtt, så dette innlegget her er kanskje litt rotete. Har noe som heter Small Holding denne uken. Vi er en gruppe på 4 som skal mate og passe på dyrene skolen har, så da er det duties tidlig på morgenen og på ettermiddagen. Koselig, men det blir litt mye å dra å mate og fikse dyrene før skolen begynner. Heldigvis er det kun for en uke.

Jeg skal virkelig begynne å bli flinkere å oppdatere oftere, så jeg får med alt jeg ønsker å dele 🙂
Neste uke har Tash og Christine bursdag, så da er det snakk i sleepover med hele gjengen (og vi er mange) og bursdagsmiddag på lørdag. Helgen er det noe som heter AVS Sports Weekend. Det er et arrangsjemang hvor alle veterinærstudenter i UK møtes og fester og spiller litt sport. Det er første gang Nottingham hoster dette så det blir utrolig kult! Neste år er det noen andre som arrangerer det, i fjor var det i Skottland. Helgen etter den (11. november) er det Dean Coctail Party med 007 tema. Free coctails sammen med lærerne dine, gøy! I fjor sang rektoren til og med karaoke. haha, kan bli gøy. Har kjøpt meg ny kjole for anledningen også! Gleder meg sååå mye til ukene framover, blir så artig! Kan ikke beskrive hvor gøy det faktisk er å være her! Det er så mye som skjer hele tiden så man er jo opptatt 24/7. Ja, nå babler jeg egentlig bare.. Kommer mer oppdateringer så snart det skjer noe kult! 😀

Reklamer