I går var jeg og mamma på spa! 3 herlige timer. Selvfølgelig glemte både jeg og mamma kameraet, så vi fikk ikke tatt bilder 😦

Vi kom inn i et rom, med deilig musikk, masse stearinlys, roseblader på «benken». Der fikk vi full ansiktsrens etterfulgt av napping av bryn og farging av dem. Når vi var ferdig med alle ansiktsmaskene vi tok, gikk vi i sparommet.

Her var det boblebad, tyrkisk badstu, vanlig badstu og steam dusj osv. HERLIG. I tillegg hadde jeg og mamma alt for oss selv. Digg!

Etter en land tid på spadelen, fikk vi kroppspealing med salt og noe oljegreier. Dette dusjet vi da bort. Så fikk vi herlig aroma massasje fra topp til tå. Så ble hele kroppen smurt inn i en kroppsmaske med roseglød. Denne masken skulle tørke inn i kroppen og derfor ble vi pakket inn i et varmeteppe, såkalt kroppsinnpakning. Når vi lå sånt fikk vi hodebunnsmasasje og ansiktsmasasje.

Veldig synd vi ikke fikk tatt noen bilder.. Det var helt nydelig! Vi har bestemt oss for å gjenta det når jeg kommer hjem til jul 🙂

bilde fra google.com

Reklamer